Wilt u water of gas laten aanleggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Water en gas

Water
Lof Loodgieters installeert de gehele waterleidinginstallatie van uw woning of het eventueel uitbreiden of aanpassen hiervan. Als installateur kan Lof Loodgieters u ook adviseren op het gebied van legionella preventie. Lekkages en bevroren waterleidingen kunnen Lof Loodgieters ook voor u verhelpen en, niet geheel onbelangrijk, voorkomen!

Ook realiseren wij warm waterinstallaties met een groot tapwatercomfort voor luxe badkamers (stortdouche, bubbelbad, etc.).

Lof Loodgieters werkt volgens de laatste wet- en regelgeving, en levert kwaliteit. Hiermee garandeert Lof Loodgieters een veilig en werkend waterleidinginstallatie in huis, maar ook op kantoor.

Gas
Voor het installeren of renoveren van uw gasinstallatie, maar ook voor het aansluiten van uw gastoestel bent u bij Lof Loodgieters aan het juiste adres.

Naast het leveren en aanleggen van gasleidingen, repareert Lof Loodgieters ook gaslekkages. We sporen de lekkages op en verhelpen de lekkage vakkundig. Ook voor een check-up of uw gasinstallatie veilig is, kunt u bij Lof Loodgieters terecht.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 06-50618893 of maak gebruik van het contactformulier.

    Wij werken o.a met